Blogi omalle domainilleen ja ammatillisia irtopisteitä

Blogilla on nyt hieno oma domain. Lisäksi opin, että vuokaavio saattaa olla ihmisen avain menestykseen.

Siirsin blogin eilen illalla omalle domainilleen, ja samalla poistuivat mainokset. Nyt blogi sijaitsee osoitteessa sallakoodaa.com. Kuulostaa hyvältä myös ääneen sanottuna, kokeilkaa vaikka!

Sallakoodaa.com.

Sallakoodaa.com.

Ah.

Tämä kaikki lysti maksoi tietenkin hieman rahaa. Olin kuitenkin harkitusti valmis maksamaan hiukan siitä, että saan mainokset pois ja hienon verkko-osoitteen brassailtavaksi. Kun hetken epäilytti, mietin, että joskus halusin harrastaa ratsastusta. Jos pistäisin koodausrahat säästöön, pääsisin varmaan vuoden päästä yhdelle ratsastusirtotunnille. Eiköhän tästä irtoa iloa paljon enemmän!

Kipuraja meni siinä, että sallakoodaa.com-loppuisesta sähköpostiosoitteesta en suostunut maksamaan lisää. Käyttäkää vaikka yhteystietolomaketta.

Blogin domain on muuten eri domain kuin se, jonka ostin itselleni kun aloitin koodausprojektin (sallasalokanto.fi). Tämä johtuu siitä, että .com-verkkopääte oli minulle ilmainen. Minun mukaani kokonaan nimetty domain sitä paitsi ansaitsee mielestäni jotain vähän harkitumpaa sisältöä. Ehkä vielä innostun joskus vaikka henkilöbrändäämään.

Päivän onnistuminen

Olin palaverissa, jossa hahmoteltiin uudenlaista palvelua. Piirsin selvyyden vuoksi palvelusta ja sen ominaisuuksista juuri MOOCilla oppimaani vuokaaviomallin ja sain kiitosta havainnollisesta esitystavastani! Se tuntui aika mukavalta.

Tämä kaikki juuri kun pääsin pohtimasta, onkohan näistä MOOCin uusista ominaisuuksista mitään hyötyä. Todistettavasti on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.